Helpdesk

Overzicht > Leveringsvoorwaarden
Algemene voorwaarden van levering
 1. Overeenkomst
  Door plaatsing van een bestelling van u (opdrachtgever) komt een overeenkomst tot stand met geboortekaartjesidee. Middels het door u opgegeven e-mailadres ontvangt opdrachtgever een bevestiging van de bestelling.

 2. Recht en Plicht
  Geboortekaartjesidee erkent dat electronische communicatie / e-mail als bewijs kan dienen voor de bestelling, alsmede voor de betaling en de goedkeuring van de geleverde drukproef. Door acceptatie van de voorwaarden erkent opdrachtgever dit ook.

 3. Aanpassingen
  Geboortekaartjesidee heeft het recht de inhoud van de website en deze algemene voorwaarden op enig moment aan te passen.

 4. Verzenden
  Uiteraard besteedt geboortekaartjesidee grote zorg aan de verpakking, zodat de inhoud van de zending in ongeschonden staat door u in ontvangst kan worden genomen. Geboortekaartjesidee maakt gebruik van gerenommeerde vervoersorganisaties, maar kan zodra een zending verzonden is er geen invloed meer op uitoefenen. Derhalve kan geboortekaartjesidee dan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor leveringen die niet op het verwachte tijdstip plaatsvinden.

 5. Calamiteiten bij transport
  Beschadiging of verlies tijdens het transport van uw bestelde kaartjes is geheel voor rekening van geboortekaartjesidee, maar kan nooit leiden tot een claim wegens niet of te laat geleverde bestelling. Geboortekaartjesidee zal dan ook zorgen voor een snelle nalevering.

 6. Eigendomsrechten
  Het door u aangeleverde materiaal zoals tekeningen, foto's, bestanden e.d. is uw eigendom. Geboortekaartjesidee zal dit materiaal dan ook alleen voor uw opdracht gebruiken. Al het door u per TNT post aangeleverde materiaal ontvangt u bij de levering van de kaarten weer retour. Het is en blijft uw eigendom.

 7. Leveringstermijn
  Geboortekaartjesidee verzendt aan adressen in binnen en buitenland. De levertijd is mede afhankelijk van het tijdstip van binnenkomen van het door u aangeleverde materiaal/bestand. Op de orderbevestiging vindt u de levertijd terug. De levertijd gaat in nadat de laatste drukproef is goedgekeurd. Indien u niet verwerkbare bestanden hebt aangeleverd, kan dat gevolgen hebben voor de levertijd. Zie ook de rubriek Veel gestelde vragen. Voor zendingen naar het buitenland moet u rekenen op langere verzendtijd en hogere bezorgkosten.

 8. Garantie
  Mocht er na het gereed zijn van de kaarten een fout in de tekst staan die tevens op de door u goedgekeurde drukproef zichtbaar is, dan maken wij in dat geval de kaarten zo snel mogelijk opnieuw met 25% korting. Mocht de fout bij ons liggen dan nemen wij vanzelfsprekend de totale order voor onze rekening.

 9. Annulering
  Het annuleren van de bestelling is mogelijk, tenzij de kaarten gereed zijn. Mocht u na het ontvangen van de drukproef, de bestelling willen annuleren, dan brengen wij de tot dan gemaakte kosten in rekening, minimaal € 30,- Als u dan al enveloppen heeft ontvangen komen deze kosten er ook bij.

 10. Betaling
  Vooruitbetaling
  Het bedrag dient vooraf te worden voldaan, nadat het orderbedrag op onze rekening is gestort zullen we de drukproef opsturen.

  Contant betalen in onze winkel
  Geen extra kosten en 3% korting op de netto orderprijs.

  Rembours
  Voor kaarten die onder rembours worden verstuurd, betaalt u het totale orderbedrag bedrag (+ € 17,50 extra) direct aan de postbode.

  Betaling van opdrachten vanuit het buitenland
  Het bedrag dient vooraf te worden voldaan. U ontvangt per e-mail een faktuur, zodat deze per bank over te maken is.

 11. Te weinig kaarten besteld
  Als de kaarten nog niet zijn gemaakt en u heeft achteraf te weinig kaarten besteld kunt u zonder extra kosten meer kaarten bijbestellen. Indien de kaarten al gereed zijn en u wilt er alsnog bijbestellen zijn de extra kosten € 20,- buiten de normale prijs van de kaarten en eventuele extra verzendkosten komen dan ook voor uw rekening.

 12. Klachten
  Mocht u niet tevreden zijn met de geleverde kaarten of onze service dan kunt u ons via de website informeren. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur en op zaterdag van 10.30 tot 14.00 uur te bereiken op tel nr. 0255 514768.

 13. Gegevensbeheer en privacy
  Geboortekaartjesidee houdt zich aan de wet persoonsregistraties. Uw persoonsgegevens zullen alleen intern gebruikt worden voor het verzenden van de kaarten, ter verificatie van de te ontvangen betalingen van u aan geboortekaartjesidee. Wij zullen geen van uw gegevens aan derden verstrekken.

 14. Correspondentie
  Alle correspondentie op basis van deze voorwaarden dient plaats te vinden met onze klantenservice afdeling, Postbus 49 - 1970 AA IJmuiden.
  Tel 0255-514768 of e-mail. info@geboortekaartjesidee.nl

Ontwikkeld door Mark Webdesign